Tuesday, July 28, 2015

0102 a.m

Jenis aku contact member bila perlu jeh . Takde benda takde ah contact . Lagi lagi member lelaki . Walaupun ramai member lelaki , tapi em takyah contact pun takpe kot . And walaupun jenis melayan , tapi tak contact pun takpe kan? Real life memang la lepak sembang layan . Tapi nak contact tuh emm tak minat ah . Benda penting je or nak ajak lepak ke apa ke baru contact .

Kalau dah aku whatsapp wechat or apa apa je dengan kau setiap masa , maknanya aku suka . Aku sayang . Tu beza dia . Kot?

Dan jenis aku , kalau dah awkward/break etc tuh memang lah tak contact . Tapi kalau aku tetap layan whatsapp kau , maknanya aku nak kau stay .

No comments: